Joulun odotusta

Ryhmäkoti Omenassa on seurattu joulukuun edistymistä sekä asukkaiden omista joulukalentereista että ryhmäkodin yhteisestä itse askarrellusta joulukalenterista.

Ryhmäkodit ovat virittäytyneet pikkuhiljaa joulukuun aikana joulutunnelmaan. Ensimmäiset joulutortut paisteltiin jo marraskuun lopussa ja sen jälkeen onkin kaikilla käytävillä leijailut piparien, joulutorttujen ja muiden herkkujen tuoksua.

Ryhmäkoti Kamppi2:ssa on rakennettu upea piparitalo.

Ryhmäkoti Kamppi3:ssa leivottiin pipareita.
Asukkaat ovat askarrelleet joulukalentereita, joulukortteja ja joulukoristeita. Yhdessä on laulettu joululauluja ja koristelulta ryhmäkotia. Osassa 
ryhmäkodeista on jo laitettu kuusikin pystyyn. 

MEREO Lauttasaaren asukkaan tekivät itse hienoja joulukortteja.Ryhmäkoti Kanelissa askarreltiin kauniita joulukoristeita.MEREOn päivätoiminnan ryhmä on askarrelut erilaisia joulukoristeita ja kortteja. Yhdessä on myös koristeltu joulukuusi.MEREOn kotihoito koristeli yhdessä asiakkaiden kanssa joulukuusen palvelutalon aulaan.Viikolla 50 yksiköissä on vietetty pikkujoulujuhlia, joissa on muun muassa nautittu erilaisesta jouluisesta musiikista, koristeltu pipareita ja herkuteltu riisipuurolla, joulutortuilla ja glögillä.

Vantaan MEREO Myyrmäessä ja MEREO Martinlaaksossa koristeltiin pikkujoiluissa piparkakkuja ja herkuteltiin riisipuurolla.MEREO Herttoniemessä nautittiin pikkujouluissa erilaisista esiintyjistä.Kyllä pian kelpaa joulun tulla! Rauhallista joulun aikaa kaikille!


MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki