Vapaaehtoisten tarinoitaMEREOlla on paljon aktiivisia vapaaehtoisia, jotka käyvät ilahduttamassa meidän asiakkaitamme. Osa vapaaehtoisista on ollut mukana toiminnassa jo yli 10 vuotta! Vapaaehtoisemme Pirjo ja Päivi kertovat lyhyesti omista kokemuksistaan MEREOn vapaaehtoisina!

Tutustu mereolais...
Läsnäolo ja huumori, niistä on Tuijan vapaaehtoisuus tehty.

”Vapaaehtoisena haluan antaa aikaa toiselle. Oleminen, jutustelu ja ulkoilu on tärkeää. Tänäänkin ollaan oltu laivoja katsomassa tuolla rannalla.”


Kuvassa oikealla vapaaehtoiset Tuija oik. ja Ri...

" Moni vapaaehtoistyötä harkitseva varmaan aprikoi sitä että osaanko minä olla avuksi. Aivan turha epäily, kyllä työ tekijäänsä opettaa.


Jokainen varmasti löytää kokeilemalla sen avustusalueen joka häntä eniten miellyttää. Ja kuten nimi vapaaehtoinen jo kertoo, ei teh...
Kiinnostus vapaaehtoistoimintaan tuli työelämästä irtautumisen jälkeen. Olin valmis ottamaan elämääni jotain uutta ja kiinnostavaa. Vantaan sanomissa oli ilmoitus: Ryhdy vapaaehtoiseksi ja tule kurssille. Näin toimiminen vapaaehtoisena alkoi.
Hei, olen kääpiömäyräkoira nimeltä Mörkö!
Olen käynyt MEREO Kampin ryhmäkodissa vierailemassa mukavien asukkaiden luona. Niin asukkaat kuin henkilökuntakin ovat aina odottaneet vierailuani innolla!
Vapaaehtoistoiminta on vuorovaikutteista, kaikki antavat ja saavat Hyvän mielen ja hyvän olon hetki toteutui MEREO Kampin ryhmäkodissa innokkaiden naisten toimesta, jotka ovat tavanneet säännöllisesti ekonomiopiskeluajoista lähtien.
" Mukava seurustelu vanhuksen kanssa virkistää myös minua ja tuo uusia näkökulmia elämään"

"Mukavaa vaihtelua eläkeläiselle"
MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki