Uutisia MEREOn vapaaehtoistoiminnasta

Mitä MEREOn vapaaehtoistoiminnassa tapahtuu? Alta löydät kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita.

Ota yhteyttä:
Anu Molarius
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
050 4393140
anu.molarius(a)mereo.fiMinä luen sinulle -kampanjaviikko järjestettiin 10-14.2.2020. Viikon aikana suomenkielenopiskelijoita vieraili lukemassa selkokielisiä tekstejä ikäihmisille ja kehitysvammaisille. MEREOlta viikkoon osallistui Helsingin yksiköt.
Herttoniemessä vieraili 6. luokkalaisia lukijoita, jotka olivat...
Palvelutalo Omenatarhassa (Piispansilta 16A) MEREO:n vapaaehtoiset järjestävät erilaisia kerhoja ja tapahtumia, jotka ovat avoimia talon asukkaille ja lähialueen senioreille. Syksyllä ja keväällä näät kuukausikalenterista, mitä missäkin kuussa tapahtuu. Talossa kokoontuu mm. Muistikerho, Svenska Klu...
Kampin vapaaehtoisten vetämä ryhmä kokoontuu noin kahden viikon välein MEREO Kampin toimipisteessä Rentolan ravintolatilassa osoitteessa Leppäsuonkatu 4A. Ryhmä on avoin kaikille talon asukkaille. Ryhmän teemat vaihtelevat kerroittain. Tervetuloa mukaan!
- RYHMÄT OVAT TAUOLLA KORON...
3.12.2019 lähdimme vapaaehtoisten kanssa retkelle Fazerilaan. MEREO kiitti vapaaehtoisia vuoden työstä tarjoamalla heille kierroksen näyttelyssä sekä kiitoskahvit Fazerin kahvilassa kierroksen jälkeen. Kierros oli mielenkiintoinen ja sisälsi tietoa Fazerin historiasta ja nykytilasta sekä monenlaista...
Vanhus -ja lähimmäispalvelun liitto ry (Valli) ja Selkokeskus julkaisi uuden selkokielisen vapaaehtoistoiminnan oppaan 31.8.2018 ja se on tehty yhteistyössä MEREOn kanssa. Oppaassa malleina toimivat MEREO Kampin päivätoiminnan asiakkaat sekä Helsingin aikuisopiston opiskelijat.


...
MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki