Uutisia MEREOn vapaaehtoistoiminnasta

Mitä MEREOn vapaaehtoistoiminnassa tapahtuu? Alta löydät kootusti uutisia ja ajankohtaisia asioita.Maanantaina 15.4. vapaaehtoiset järjestivät pajunkissojen askartelutilaisuuden Matinkylän Omenatarhan koko talon väelle. Paikalla oli melkein 20 henkeä ja väriä ja hymyä riitti, kun asukkaat ja vapaaehtoiset koristelivat toinen toistaan hienompia virpomisoksia. Lopuksi saatiin myös suut makea...
Palvelutalo Omenatarhassa (Piispansilta 16A) MEREO:n vapaaehtoiset järjestävät erilaisia kerhoja ja tapahtumia, jotka ovat avoimia talon asukkaille ja myös lähialueen senioreille. Kuukausikalenterista näät, mitä missäkin kuussa tapahtuu. Tervetuloa mukaan!


Uusi vapaaehtoisten vetämä yhmä kokoontuu MEREO Kampin toimipisteessä Rentolan ravintolatilassa osoitteessa Leppäsuonkatu 4A. Ryhmä on avoin kaikille talon asukkaille.
Tervetuloa mukaan!
Kevään ohjelma 2019
Kerhon avaus keskiviikkona 24.4. klo 14.Kahvia ja keskustelua. Jännittävät vaalit ta...
Haluaisitko tavata uusia ihmisiä ja piristää heidän päiväänsä vaikka kahvikupposen äärellä höpötellen?

Etsimme ikäihmisille ja kehitysvammaisille ystäviä, joilla olisi aikaa kohdata ja olla läsnä.

Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujes...
Vanhus -ja lähimmäispalvelun liitto ry (Valli) ja Selkokeskus julkaisi uuden selkokielisen vapaaehtoistoiminnan oppaan 31.8.2018 ja se on tehty yhteistyössä MEREOn kanssa. Oppaassa malleina toimivat MEREO Kampin päivätoiminnan asiakkaat sekä Helsingin aikuisopiston opiskelijat.


...
MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki