Vapaaehtoistoiminta

Kysy korona-ajan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista lisää koordinaattorilta.

 

***

 

Tule vapaaehtoiseksi edistämään iäkkäiden ja kehitysvammaisten mielekästä arkea!

 

MEREOn vapaaehtoisena voit toimia pääkaupunkiseudulla ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa omien mahdollisuuksiesi mukaan. Vapaaehtoistoimintaa on jokaisessa MEREOn toimipisteessä. Lisäksi voit toimia vapaaehtoisena Etsivän vanhustyön -projektin asiakkaille.


MEREOn toimipisteissä on ryhmäkoteja muistisairaille ikäihmisille sekä ikääntyville ja nuorille kehitysvammaisille. MEREO tarjoaa myös kodinhoidon palveluita. 


MEREOlla pystyy toimimaan moninaisissa vapaaehtoistehtävissä erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Vapaaehtoisena toimit ihmiseltä ihmiselle, joten sinulla tarvitsee vain olla halu ja mahdollisuus ihmisten parissa toimimiseen. Vapaaehtoistoiminnan vastavuoroisuus palkitsee niin antajan kuin saajan. Toiminta tuo merkitystä, yhteisöllisyyttä, uusia kokemuksia sekä elämyksiä ja rikastuttaa arkea.

 

”Vapaaehtoisuus on antanut minulle tunteen että on edelleen, jo normaalin työn jätettyäni mahdollisuus tuoda iloa jonkun toisen elämään ja antaa tarkoituksen omalle elämälle."

 

Vapaaehtoistoiminta voi olla kertaluonteista, jatkuvaa tai jotain siltä väliltä. Yhdessä keskustellen pohditaan, millaista vapaaehtoistoimintaa olet ajatellut toteuttaa ja miten se on meillä mahdollista.  Tukenasi ovat MEREOn vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, vapaaehtoisyhdyshenkilöt yksiköissä, MEREOn henkilökunta sekä muut vapaaehtoiset.

 

Lisää vapaaehtoistoiminnasta ja talojen tapahtumista voit käydä lukemassa  -sivuilla sekä tutustumalla  -sivuihimme. 

 

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:

 

Johanna Kivistö

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

puh. 050 4393140

johanna.kivisto(a)mereo.fi

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki