Vapaaehtoistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi edistämään iäkkäiden ja kehitysvammaisten mielekästä arkea!

 

MEREOn vapaaehtoisena voit toimia pääkaupunkiseudulla ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa omien mahdollisuuksiesi mukaan. Vapaaehtoistoimintaa on jokaisessa MEREOn toimipisteessä, mutta tällä hetkellä Myyrmäen ryhmäkoti on suljettuna.


MEREOn toimipisteissä on ryhmäkoteja ikäihmisille, muistisairaille, ikääntyville kehitysvammaisille sekä nuorille kehitysvammaisille. MEREO tarjoaa myös toimipisteissä kodinhoidon palveluita kotiin. 


MEREOlla pystyy toimimaan moninaisissa vapaaehtoistehtävissä erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.

 

Vapaaehtoisena toimit ihmiseltä ihmiselle, joten sinulla tarvitsee vain olla halu ja mahdollisuus iäkkäiden parissa toimimiseen.

 

Vapaaehtoistoiminnan vastavuoroisuus palkitsee niin antajan kuin saajan. Toiminta tuo merkitystä, yhteisöllisyyttä, uusia kokemuksia sekä elämyksiä ja rikastuttaa arkea.

 

”Vapaaehtoisuus on antanut minulle tunteen että on edelleen, jo normaalin työn jätettyäni mahdollisuus tuoda iloa jonkun toisen elämään ja antaa tarkoituksen omalle elämälle."

 

Vapaaehtoistoiminta voi olla kertaluonteista, jatkuvaa tai jotain siltä väliltä. Yhdessä keskustellen pohditaan, millaista vapaaehtoistoimintaa olet ajatellut toteuttaa ja miten se on meillä mahdollista.  Tukenasi ovat MEREOn vapaaehtoisyhdyshenkilöt ja henkilökunta sekä muut vapaaehtoiset.

 

Lisää vapaaehtoistoiminnasta ja talojen tapahtumista voit käydä lukemassa  -sivuilla sekä tutustumalla  -sivuihimme. 

 

Tästä pääset suoraan

 

Tervetuloa mukaan!

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki