Yleistä tietoa palvelutalosta

Vapaaehtoistoiminta

Tule vapaaehtoiseksi edistämään iäkkäiden mielekästä arkea!

MEREOn vapaaehtoisena voit toimia pääkaupunkiseudulla ikäihmisten parissa omien mahdollisuuksiesi mukaan. Vapaaehtoistoimintaa on jokaisessa MEREOn toimipisteessä: 


 

 MEREOn toimipisteissä asuu runsaasti iäkkäitä kotiin tuotettujen palveluiden turvin tai itsenäisesti. Lisäksi toimipisteissä on ryhmäkoteja, joissa asukkaat ovat ympärivuorokautisen hoivan piirissä.

 

Moninainen iäkkäiden joukko antaa mahdollisuuden myös monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan.

 

 

Vapaaehtoisena toimit ihmiseltä ihmiselle, joten sinulla tarvitsee vain olla halu ja mahdollisuus iäkkäiden parissa toimimiseen.

 

Vapaaehtoistoiminnan vastavuoroisuus palkitsee niin antajan kuin saajan. Toiminta tuo merkitystä, yhteisöllisyyttä, uusia kokemuksia sekä elämyksiä ja rikastuttaa arkea.

 

”Vapaaehtoisuus on antanut minulle tunteen että on edelleen, jo normaalin työn jätettyäni mahdollisuus tuoda iloa jonkun toisen elämään ja antaa tarkoituksen omalle elämälle."

 

Vapaaehtoistoiminta voi olla kertaluonteista, jatkuvaa tai jotain siltä väliltä. Yhdessä keskustellen pohditaan, millaista vapaaehtoistoimintaa olet ajatellut toteuttaa ja miten se on meillä mahdollista.  Tukenasi ovat MEREOn vapaaehtoisyhdyshenkilöt ja henkilökunta sekä muut vapaaehtoiset.

 

Lisää vapaaehtoistoiminnasta ja talojen tapahtumista voit käydä lukemassa sivuilla sekä tutustumalla . Löydät meidät myös .

 

Tästä pääset suoraan

 

 

 

 

 

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki