Mereon tausta ja toimintatapa

MEREO (lat.) = ‘ansaita’, ‘saavuttaa’, ‘saada hyötyä’


Jokainen asiakas on hyvän paikan ansainnut. MEREOn palvelut ovat helposti saavutettavissa ja  hyödynnettävissä oman elämänvaiheen ja tarpeiden mukaan.
MEREO on syntynyt ja kehittynyt yleishyödyllisen yhdistystoiminnan pohjalta palvelemaan pääkaupunkiseudun ikääntyvien asukkaiden tarpeita. Toimintamme on laajentunut kattamaan myös kehitysvammapalveluita.
Tavoitteemme on tukea jokaisen yksilön oikeutta elää omaehtoista ja arvokasta elämää yhteiskunnan täysivaltaisena jäsenenä ja toimijana.

Tarjoamme monipuolisia palveluja kotona asuville, ympärivuorokautista palveluasumista sekä vuokra-asuntoja ikääntyneille ja palveluasumisen tarpeessa oleville.
Meille jokainen asiakas on oma, arvokas yksilönsä ja sellaisena hyvän paikan ansainnut. Elämme rinnallasi hoivatyön ammattilaisina, joilla on korvat tuntojesi kuulemiseen, sydän myötäelämiseen sekä osaavat kädet auttamiseen.

MEREO tuo elämääsi ajanvietettä, tekemistä ja mukavaa seuraa, joista nautit oman tahtosi ja valintojesi mukaan. Lisäksi voit saada ja antaa arvokasta vertaistukea sekä osallistua vapaaehtoistoimintaan. Tärkeintä on, että voit elää omaehtoista elämää ja kokea itsesi tärkeäksi osaksi lähipiiriäsi ja koko yhteiskuntaa.

Toiminnastamme vastaa vuonna 1989 perustettu Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry. Yhdistyksen toiminta on yleishyödyllistä, ja sen yhteisöjäsenenä on Vanhus- ja Lähimmäispalvelun Liitto ry .

Yhdistyksen virallinen nimi on toukokuusta 2016 alkaen MEREO/Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry. Markkinointinimenä käytetään lyhennettä MEREO.

Projektit ja hankkeet


MEREO toimii aktiivisena kehittäjänä ja toimijana erilaisissa hyvän ikääntymisen projekteissa/hankkeissa. Lisätietoa Yleishyödyllinen toiminta/ "Etsivä Vanhustyö,  - otsikon alta.MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki