Palveluohjaaja, Omena Espoo

 

MEREO on syntynyt ja kehittynyt yleishyödyllisen yhdistystoiminnan pohjalta palvelemaan pääkaupunkiseudun ikääntyvien ja vammaisten asukkaiden tarpeita. Toiminnasta vastaa vuonna 1989 perustettu MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry.

 

MEREO tarjoaa palveluja kotona asuville, ympärivuorokautista palveluasumista sekä vuokra-asuntoja ikääntyneille ja palveluasumisen tarpeessa oleville. Tavoitteena on tukea jokaisen yksilön oikeutta elää omaehtoista ja arvokasta elämää yhteiskunnan täysivaltaisena jäsenenä ja toimijana. MEREOn yleishyödyllistä toimintaa on mm. Etsivä Vanhustyö Helsingissä sekä vapaaehtoistyön toteuttaminen ja organisointi.

 

Meille jokainen on oma, arvokas yksilönsä ja hyvän paikan ansainnut.

 

  

Haemme nyt

 

PALVELUOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

ikääntyneiden kehitysvammaisten ryhmäkoti Omenaan Espooseen. Tehtävä on luonteeltaan kaksivuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

 

Olet alan ammattilainen ja haluat olla toteuttamassa laadukasta ja monipuolista hoiva- ja ohjaustoimintaa asukkaillemme. Sinulla on jo kokemusta kehitysvammaisten / autististen kanssa työskentelystä ja motivoidut hoiva-/ohjaustyöstä ja sen kehittämisestä.

 

Tehtäväsi ydin on asiakaslähtöinen, laadukas ja turvallinen kehitysvammaisten tuki ja ohjaus sekä asukkaiden toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen. Työpäivääsi kuuluu päivittäiset ohjaus- ja tukitehtävät sekä osallistuminen monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen. Tehtäviin kuuluu virikkeellisen toiminnan toteuttaminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa, yksilö- ja ryhmäohjaukset sekä tarvittaessa muun henkilökunnan opastaminen ohjaukselliseen työtapaan. Osallistut myös päivittäiseen hoitotyöhön.

 

Edellytämme sinulta sosionomin, geronomin tai toimintaterapeutin (AMK) tutkintoa ja sinulla on jo kokemusta kehitysvammaisten / autististen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Motivoidut kehitysvammaisten hoivatyöstä ja laadukkaan hoivatyön toteuttamisesta. Olet sydämellinen, vastuuntuntoinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimityöntekijä. Tehtävässä edellytetään riittävä suomen kielen taitoa. Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä ja uudistumiskykyisessä työyhteisössä kodikkaassa työympäristössä.  Tehtävään sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

 

Kannustamme henkilöstöämme mm. panostamalla osaamisen kehittämiseen, yksikkökohtaisella virkistystoiminnalla sekä liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

 

 Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Elisa Saarinen, p. 050 435 8054

 

Työpaikkamme on savuton.

 

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki