Ohjaaja, Martinlaakso Vantaa

 

MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry on syntynyt ja kehittynyt yleishyödyllisen yhdistystoiminnan pohjalta palvelemaan pääkaupunkiseudun ikääntyvien ja vammaisten asukkaiden tarpeita. MEREO on yhteiskunnallinen ja täysin kotimainen palveluntuottaja.

 

Tavoitteemme on tukea jokaisen yksilön oikeutta elää omaehtoista ja arvokasta elämää yhteiskunnan täysivaltaisena jäsenenä ja toimijana. Tarjoamme monipuolisia palveluja kotona asuville, ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, päivätoimintaa sekä vuokra-asuntoja ikääntyneille ja palveluasumisen tarpeessa oleville. Järjestämme myös vapaaehtoistoimintaa ja toteutamme STEA:n rahoittamia ikääntyneiden hyvinvointia edistäviä projekteja.

 

Meille jokainen on oma, arvokas yksilönsä ja hyvän paikan ansainnut.

 

Haemme nyt

 

OHJAAJAA määräaikaiseen osa-aikaiseen (80 % työaika) työsuhteeseen 31.12.2021 saakka


nuorten kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden ryhmäkotiin Martinlaaksoon Vantaalle. Tehtävä on luonteeltaan kaksivuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

 

Olet alan ammattilainen ja haluat olla toteuttamassa laadukasta ja monipuolista asumispalvelua asukkaillemme.

 

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja mielellään suuntautumista kehitysvammatyöhön. Sinulla on mahdollisesti jo työkokemusta kehitysvammatyöstä ja/tai autististen kanssa työskentelystä ja koet alan omanasi, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Motivoidut kehitysvammaisten ohjaustyöstä ja sen kehittämisestä. Olet sydämellinen, vastuuntuntoinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimityöntekijä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään yksikön toimintaa ja tuomaan oman osaamisesi positiiviseen ja iloiseen työyhteisöön. Yksikkö sijaitsee viihtyisissä työtiloissa hyvien kulkuyhteyksien lähellä.

 

Kannustamme henkilöstöämme mm. panostamalla osaamisen kehittämiseen, yksikkökohtaisella virkistystoiminnalla sekä liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.

Työyhteisömme on savuton.

 

Hae työpaikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 28.2.2021 mennessä.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Elisa Saarinen, p. 050 435 8054 tai . 

 

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

 

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki