Keikkalaisia MEREO:lle

MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry on syntynyt ja kehittynyt yleishyödyllisen yhdistystoiminnan pohjalta palvelemaan pääkaupunkiseudun ikääntyvien ja vammaisten asukkaiden tarpeita. MEREO on yhteiskunnallinen ja täysin kotimainen palveluntuottaja.

 

Tavoitteemme on tukea jokaisen yksilön oikeutta elää omaehtoista ja arvokasta elämää yhteiskunnan täysivaltaisena jäsenenä ja toimijana. Tarjoamme monipuolisia palveluja kotona asuville, ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, päivätoimintaa sekä vuokra-asuntoja ikääntyneille ja palveluasumisen tarpeessa oleville. Järjestämme myös vapaaehtoistoimintaa ja toteutamme STEA:n rahoittamia ikääntyneiden hyvinvointia edistäviä projekteja.

 

Meille jokainen on oma, arvokas yksilönsä ja hyvän paikan ansainnut.

 

Haemme

 

keikkatyöntekijöitä / tuntityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla toimiviin palvelutaloihimme.

 

Palvelutalomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Kampissa, Lauttasaaressa ja Herttoniemessä, Espoossa Matinkylässä ja Vantaalla Myyrmäessä ja Martinlaaksossa.

 

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä intoa toteuttaa laadukasta hoivatyötä.

 

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

 

Hae tehtävään mahdollisimman pian tai viimeistään 30.12.2020 alla olevan linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi myös millä alueella ensisijaisesti haluaisit työskennellä.

 

 

  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä ja uudistumiskykyisessä työyhteisössä.  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työyhteisömme on savuton.

 

Lisätietoa toiminnastamme: .

.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki