Yleistä tietoa palvelutalosta

MEREO työpaikkana

Sinulla on MEREOssa arvokas tehtävä

Tekemisen kulmakiviä ovat yhteistyökyky, ennakkoluulottomuus ja keskinäinen luottamus. Yhdistyksessä kaikki tehtävät ja ihmiset täydentävät toisiaan.

 

Yhteinen paikka. Keskusteleva ja kunnioittava kulttuuri on yhteinen tapamme toimia. Kuunteleva työyhteisö on aina läsnä ja voimavarana.

 

Ihmisen kokoinen. Tulet kuulluksi ja osaamisesi tulee näkyville. Työsi muokkaantuu omien tekojesi kautta. Pieni on kaunista.

 

Toisintekemisen taide. Sinä toimit ja uskallat. Selvität asian, johon et tiedä vastausta. Luovuus ja uudistuminen eivät ole sinulle mörköjä. Avoimuus luo pohjan menestykselle.

 

Todellinen työ. Työn moninaisuus ja tavallinen arki motivoivat sinua. Koet tehtäväsi merkityksen ja olet ylpeä työsi jäljestä.

 

Osaajan tarve. Tuet eri elämänvaiheissa olevien asiakkaiden oikeutta arvokkuuteen ja tarpeellisuuden kokemukseen. Toimit sydämellisesti oman tehtäväsi spesialistina.

 

Olet hyvän paikan ansainnut.


Jätä hakemuksesi avoimiin työtehtäviin! Tarjoamme alan opiskelijoille keikkatyömahdollisuuksia,
opinnäytetyöaiheita, työharjoittelupaikkoja sekä kesätöitä.
Työskenteleminen MEREOssa opintojen ohessa on oivallinen väylä
saada vakituinen työ valmistumisen jälkeen jo tutuksi tulleessa työpaikassa.
Etsit sitten keikka-tai kesätyötä, vakituista työapaikkaa tai harjoittelupaikkaa, voit lähettää avoimen hakemuksen kautta tietosi meille. Mikäli hakemustasi vastaava tehtävä tulee tarjolle, voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kutsua haastatteluun.
MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki