LAHJOITA

Tukemalla MEREOn Etsivää vanhustyötä, olet mukana tärkeässä työssä tukemassa iäkkäiden hyvinvointia ja vähentämässä heidän yksinäisyyttään! 

 

Auttaa voit tekemällä kertalahjoituksen tai antamalla lahjaksi aineettoman lahjan. Teemme myös erilaista yhteistyötä yritysten kanssa ja otamme vastaan testamenttilahjoituksia.  Meidät löytää myös

 

Rahankeräyslupa

 

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry:llä (1440782-1) on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/973. Lupa on voimassa 13.8.2020 alkaen koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 

 

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistyksen keräystili on FI71 1020 3000 1055 00, NDEAFIHH. 

 

Kerätyt varat käytetään MEREOn Etsivän vanhustyön toteuttamiseen.  

 

MEREOn Etsivä vanhustyö

 

etsii ja löytää yli 65-vuotiaita helsinkiläisiä, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet kotiin ja kokevat yksinäisyyttä. Taustalla voi olla sosiaalisen verkoston puuttuminen, puolison kuolema, oma tai läheisen sairastuminen, eläkkeelle jääminen, jokin muu elämänmuutos tai asia, jossa ihminen tarvitsee tukea.

 

Kotikynnys voi olla korkea ylittää yksin, jolloin työntekijämme tulevat apuun. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään hänelle sopiva toiminnan ja tuen muoto. Asiakkaan kanssa voidaan tutustua lähialueen palveluihin ja ryhmätoimintoihin tai etsiä hänelle vapaaehtoinen juttu- tai ulkoilukaveri. Apu on ikäihmisille maksutonta ja mahdollistaa sen, että myös vähävaraiset ikäihmiset tulevat autetuksi.

 

MEREOn Etsivä vanhustyö tarjoaa asiakkaille henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Työ on ammatillista ja tavoitteellista yksilötyötä, jota toteuttavat vanhustyön ammattilaiset. MEREOn Etsivässä Vanhustyössä tehdään tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin Seniori-Infon kanssa.  

 

Yhteystiedot lahjoituksiin liittyvissä asioissa: 

 

Raija Saari 
toimitusjohtaja 
050 465 2553 
 Voit auttaa juuri niin kuin haluat. Kertalahjoituksessa voit valita summan, jonka haluat lahjoittaa toimintaan. Pienikin summa auttaa meitä tekemään tärkeää työtämme ikäihmisten hyväksi. Voit myös ohjata toiminnallemme merkkipäivälahjoituksen yksityishenkilönä tai organisaationa.
...
Haluatko ilahduttaa läheistä ihmistäsi eettisellä aineettomalla lahjalla, josta on iloa muillekin? MEREOn aineettomalla lahjalla tuet tärkeää työtämme paremman vanhuuden puolesta.
Lahjasta saatavan tuen avulla voimme muun muassa: Etsiä ikäihmiselle vapaaehtoisen juttu- tai ulkoilukaverin.Löy...
Mikä on sinun tahtosi?

Testamenttilahjoituksella voit päättää oman varallisuutesi käytöstä. Voit tukea asioita, joita itse pidät tärkeinä. Yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa veroa saamastaan perinnöstä eli testamenttilahjoitukset ovat verovapaita.

...
Yrityksenä voit olla mukana tukemassa tärkeää työtämme monilla eri tavoilla ja kantaa näin oman osanne yhteiskuntavastuusta.


Voit lahjoittaa meille kertalahjoituksen esimerkiksi merkkipäivän tms. kunniaksi tai ilahduttaa asiakkaitasi tai henkilöstöä aineettomalla...
MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki