Vappuiloa!

Vappua vietettiin värikkäästi kaikissa MEREOn toimipisteissä!

 

Ryhmäkodeissa tehtiin vappua varten etukäteen simaa ja paistettiin munkkeja. Kuvassa Kamppi3:n simat ja munkit.Herttoniemessä avattiin grillikausi vappuna ja herkuteltiin makkaralla, lohella, perunoilla, salaatilla sekä tietysti simalla ja munkeilla! Lauttasaaressa vapuksi etsittiin ylioppilaslakit päähän ja herkuteltiin yhteisillä vappukahveilla vappupallojen alla. Munkkeja leivottiin jo viikolla itse!

 

MEREO Herttoniemessä avattiin grillikausi vappuna!

 

MEREO Lauttasaaren vappujuhlijoita ilmapallojen kanssa!Kamppi3:ssa valmistettiin itse sima ja paistettiin vappuaattona munkit yhdessä. Sekä asukkailla että työntekijöillä oli vappuna teemaan sopivat asusteet yllä! Kamppi2:ssa järjestettiin vappujuhlat, joissa päästiin tanssimaan, nauttimaan herkkutarjoiluista ja ryhmäkodin upeista koristeista!

 

Ryhmäkoti Kamppi3:n vappuhassutteluja.Ryhmäkoti Kamppi2:ssa järjestettiin vappujuhlat!Espoon Matinkylässä vappuun otettiin varaslähtö torstaina, kun päivätoiminnan porukka sai itsetehdyt vappuhatut valmiiksi ja pääsivät kippistelemään kuohuvalla. Ryhmäkoti Omenassa juhlittiin vappua naamiaisteemalla ja herkuteltiin simalla ja muffinsseilla. Kanelissa oli myös herkkuja tarjolla ja asukkaiden kanssa pidettiin vapputanssit. Ryhmäkodit oli koristeltu serpentiineillä ja ilmapalloilla ja myös vappupallot ilahduttivat asukkaita ja toivat tunnelmaa!

 

MEREOn päivätoiminnassa askarreltiin itse vappuhatut ja kippisteltiin kuohuvalla!Omenan asukkaat panostivat pukeutumiseen!Kanelissa järjestettiin vapputanssit!MEREO Myyrmäessä juhlittiin asukkaan syntymäpäiviä vappuaattona!Vantaan Martinlaaksossa panostettiin herkutteluun ja viikolla askarreltiin yhdessä ryhmäkodin koristeeksi vappupalloja. Vappuna katsottiin myös leffaa yhdessä. Myyrmäessä asukkaat juhlivat vappua omien perheittensä kanssa, mutta ryhmäkodissa herkuteltiin yhdessä etukäteen ja ehdittiin juhlimaan vappuaattona myös asukkaan syntymäpäiviä! 

 

 

MEREO Martinlaaksossa askarreltiin vappukoristeita yhdessä.MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki