MEREOn vappuhulinat

Vappukippistelyt Omenasta!

Vappua vietettiin koronasta huolimatta juhlavissa ja iloisissa tunnelmissa MEREOn yksiköissä.

 

Ihan Ison Omenan vapputervehdys ilahdutti asukkaita ja henkilökuntaa Omenassa!Matinkylän Omenan ryhmäkodin yllätti viereinen Iso Omena -ostoskeskus lähettämällä heille vappukorin täynnä vappuherkkuja, askartelutarvikkeita ja jumppavälineitä piristämään ryhmäkodin kevättä. Kiitos paljon Iso Omena! Muuten Vappu kului Matinkylässä munkkeja syömällä ja kuohuvalla kippistelemällä. Vappu näkyi myös asukkaiden ja hoitajien pukeutumisessa, joka olikin huikean värikästä!

 

Kamppi3:n munkit ja simat! Nam!Hieno vappunaamari Herttoniemestä.Kampin ryhmäkoti 3:ssa vappuun varauduttiin paistamalla vappuaattona omat munkin ja tekemällä itse simaa vapuksi. Ryhmäkodin asukkaiden istuttamat yrtit siirrettiin myös isompiin ruukkuihin, eli kävättä kohti mennään jo kovaa!

 

 

Herttoniemessä vapuksi oli ehditty askarrella omia hienoja vappunaamareita!

 

Martinlaaksossa asukkaat koristelivat vapuksi yleiset tilat ja omat huoneensa. Vappuna herkuteltiin hampurilaisilla ja muilla grilliherkuilla. Pitkänä viikonloppuna ehdittiin myös katsella elokuvaa, kuunnella musiikkia ja ulkoilla.

 

Martinlaaksossa koristeltiin ryhmäkoti vappukuntoon ja avattiin vappuna grillikausi.Lauttasaaressa vapuksi kaivettiin kaapeista valkolakit ja kippisteltiin vapputerveiset omaisille tällä kertaa ikkunan läpi. Omalla porukalla leivottiin ja herkuteltiin vappuherkkuja.

 

Lauttasaaressa hyvää vappua toivotettiin omaisille ikkunan läpi ja ryhmäkodissa herkuteltiin munkeilla.Hyvää vappua toivottaa MEREOn porukka!MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki