MEREON PALVELUTOIMINTA SIIRTYY YRJÖ JA HANNA KODEILLE

MEREON PALVELUTOIMINTA SIIRTYY YRJÖ JA HANNA KODEILLE

 

 

MEREO / Vanhusten palvelutaloyhdistys ry ja Yrjö ja Hanna Kodit ovat laatineet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jossa MEREOn palvelutoiminta ja työntekijät siirtyvät Yrjö ja Hanna Kodit -konserniin 1.3.2022.

 

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry:n tuottamat palvelut kuudessa yksikössä siirtyvät liiketoimintakauppana Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy:lle. Palvelutoiminnan tilat siirtyvät Yrjö ja Hanna -säätiön omistukseen ja asukkaiden vuokranantajaksi tulee Yrjö ja Hanna säätiö. Liiketoimintakauppa yhdistää kahden pitkäikäisen sosiaali- ja terveysalan organisaation kokemuksen, osaamisen ja laadukkaat palvelut.

 

Toivotamme MEREOlaiset asukkaat sekä työntekijät lämpimästi tervetulleiksi osaksi Yrjö ja Hanna Koteja. Yhdistämällä näiden kahden organisaation tietotaidon meistä tulee entistä vahvempi sote-alan toimija ja palveluiden tuottaja. Näin voimme kehittää palveluita ja henkilöstöä entisestään. Tämän päivän kilpaillussa tilanteessa, jossa palveluille on kova kysyntä, on osaavan henkilöstön ja laadukkaasti tuotettujen palveluiden merkitys todella suuri. Siksi onkin todella hienoa, että saamme yhdistää voimavaramme juuri MEREOn kaltaisen arvopohjaisen yrityksen kanssa, toteaa Yrjö ja Hanna säätiön toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

 

MEREOn nykyisten asiakkaiden palveluiden jatkuvuus turvataan ja tuttu henkilöstö siirtyy Yrjö ja Hanna Hoivapalveluiden palvelukseen. Yksiköiden toimintaa lähdetään kehittämään yhdessä asukkaiden, heidän omaistensa ja henkilöstön kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä myös palveluja ostavien kuntien kanssa asukkaidemme parhaaksi.

 

Olemme toteutuvasta kaupasta iloisia erityisesti MEREOn asukkaiden ja henkilöstön vuoksi. Yrjö ja Hanna Kodit on hyvin samankaltainen, arvopohjainen ja voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys kuin MEREO, toteaa MEREOn hallituksen puheenjohtaja Sirpa Kotola.

 

Yli 25 vuotta toiminut, kokonaan kotimainen omistaa ja ylläpitää seniori- ja palvelutaloja sekä asumisoikeuskohteita. Kiinteistöjä on kaikkiaan 25, Helsingistä Rovaniemelle. Säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys tuottaa hoivapalveluja taloissamme asuville vanhuksille, vammaisille ja muille arjessa apua tarvitseville.

 

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry jatkaa toimintaansa yleishyödyllisenä yhdistyksenä ja jatkaa hyvää ja paljon arvostusta saanutta .

    

Lisätietojen antajat:

 

Sirpa Kotola 
hallituksen puheenjohtaja

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry 

puh. 044 723 3110


Petri Kokkonen

toimitusjohtaja

Yrjö ja Hanna -säätiö sr.

puh. 040 457 1670


Iris Rekola

toimitusjohtaja

Yrjö ja Hanna

Hoivapalvelut Oy                           

puh. 043 826 4444

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki