MEREOn pääsiäinen!

Lauttasaaren pääsiäiskoristeita.

MEREOn pääsiäinen vilahti ohi hujauksessa. Yksiköissä on nautittu pyhistä monella tapaa! Kaikissa yksiköissä erilaiset pääsiäiskoristeet virittivät tunnelmaan ja asukkaat herkuttelivat pääsiäisherkuilla viikonlopun aikana.

 

Lauttasaaressa järjestettiin asukkaiden toimintakyky huomioiden pääsiäismunajahti. Lisäksi siellä leivottiin yhdessä mummon pääsiäispersikkatorttu.

 

Herttoniemen ryhmäkodissa istutettiin rairuohoja, koristeltiin pajunoksia, taiteiltiin pääsiäisaiheisia kuvia sekä juotiin ensimmäiset kahvit ulkona!

Pääsiäisaskartelua Herttoniemessä. 

Kampin ryhmäkoti 2:ssa askarreltiin kauniita pääsiäiskoristeita ja Kampin ryhmäkoti 3:ssa istutettiin yhdessä rairuohoa ja koristeltiin pajunkissoja tuomaan tunnelmaa! Myös Kampissa päästiin etsimään piilotettuja pääsiäismunia ja yhdessä asukkaiden kanssa leivottiin erilaisia pääsiäisherkkuja.


Kamppi3:n rairuohoa ja pajunkissoja.

Asukkaiden tekemiä pääsiäiskoristeita Kamppi2:ssa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keilapeli oli Martinlaakson pääsiäisen hitti!Pääsiäisenä Martinlaaksossa on muun muassa leivottu, katsottu telkkaria ja pidetty pallorentoutumisharjoitus. Varastosta löytynyt keilapeli nousi pääsiäisen hitiksi! On ehditty myös ulkoilla ja syödä hyvin. Tarjolla oli jopa sekä mämmiä että pashaa ja asukkaat saivat myös itse valita omia pääsiäisherkkuja kuten suklaata.


Ulkoillessa löytyi jo kukkasia Martinlaaksosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myyrmäessä pääsiäinen sujui rauhallisesti. Useimmat asukkaat pääsivät koteihinsa viettämään pääsiäistä. Ryhmäkodin puolella istutettiin rairuohoa, ulkoitiin, askarreltiin, syötiin hyvin, tanssittiin ja nautittiin pyhistä rauhassa!

 

Herttoniemen luovia pääsiäiskoristeita.

 MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki