MEREOn juhlaviikko

Viime viikolla 28.10.-1.11.2019 juhlittiin MEREOn kolmekymppisiä joka yksikössä kakkukahvien ja musiikkiesitysten muodossa.
Maanantaina Martinlaaksossa asukkaita ilahdutti Musiikkiopisto Musiken oppilaat, jotka soittivat mm. viuluja, kitaraa ja pianoa. Tiistaina Myyrmäessä puolestaan näimme Musiken pienten muskarilaisten esityksiä sekä kuulimme kaunista pianomusiikkia isommilta oppilailta. Mansikkakermakakku maistui kaikille!
Herttoniemessä ja Matinkylässä juhlatunnelmaan viritti Duo Mirjam Puukki ja Markus Venehsalo laululla ja kitaramusiikilla. Tunnelma oli katossa, kun asukkaat pääsivät kajauttamaan mm. Daa-Da Daa-Da -kappaleen yhdessä duon kanssa ja Herttoniemessä pyörähdeltiin jopa muutama tanssiaskel!

Lauttasaaren yksikössä vietettiin torstaina talon avoimia ovia yhdessä talossa toimivan FysioGeriatrian kanssa. Ohjelmaa oli suunniteltu koko illaksi. Duo Meri Walleniuksen ja Heikki Turppo lauloi ja laulatti ihmisiä illan aluksi. Sitten ilta jatkui sydäninfolla ja VAHVA-liikuntaryhmän kokeilukerralla. Koko illan oli avoimet ovet Lauttasaaren ryhmäkodissa ja MEREOn etsivävanhustyö ja vapaaehtoistoiminta esittelivät toimintaansa. Paikalla oli myös Mediteam esittelemässä hyvinvointituotteita. Lisäksi tarjolla oli pientä purtavaa, kuten kahvia, pullaa, smoothieta, hedelmiä ja juustoja. Ryhmäkodin puolella MEREOta juhlittiin kakkukahveilla, kuten muissakin yksiköissä.

Perjantaina Kampissa tilaisuuden avasi toiminnanjohtajamme Raija ja talonyhtiö muisti MEREOta upealla ruusukimpulla. Sen jälkeen saatiin suut makeaksi kakkukahveilla ja laulettiin vielä onnittelulaulu MEREOlle. Kahvien jälkeen nautittiin Meri Walleniuksen ja Heikki Turpon duon esityksessä. Kuulimme laulun lisäksi kitara-, mandoliini- ja klarinettimusiikkia. 

Oli hienoa viettää juhlaviikkoa eri toimipisteissä yhdessä MEREOn mahtavien työntekijöiden, asiakkaiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kiitos menneistä vuosista ja toivomme lisää upeaa yhteistyötä tulevaisuudessa!


MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki