Keikka parvekkeen alla 17.5.

Ihana Meri-Maaria tuli kitaristinsa Jack Barnardin kanssa pitämään MEREOn Myyrmäen ja Herttoniemen yksiköihin suositun Keikan parvekkeen alla viime sunnuntaina 17.5.

 

Meri-Maaria ja Jack Barnard keikalla Myyrmäessä.Meri-Maaria on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka laulaa melodisia suomenkieliset folkpop-henkisiä kappaleita. Tänä keväänä hänen oli tarkoitus kiertää levynjulkaisukeikoilla, sillä hänen esikoisalbuminsa ilmestyi toukokuun 15. päivä. Korona kuitenkin laittoi suunnitelmat uusiksi ja siitä syntyi ajatus, että vapautuneen ajan voisi käyttää ihmisten ilahduttamiseen. Niinpä hän on kiertänyt kevään taloyhtiöiden pihalla laulamassa Keikkoja parvekkeiden alla.

 

Myyrmäen asukkaita kuuntelemassa musiikkia.Meillä oli Myyrmäessä talon sisäpihalla yksi keikka ja Liesitorin puolella toinen. Tunnelma oli ihana, kun ihmisiä kokoontui ikkunoihin ja parvekkeille sekä ulos kuuntelemaan musiikkia turvaväleillä. Liesitorilla myös moni ohikulkija pysähtyi seuraamaan keikkaa ja ilmeistä näki, että esitys tuotti iloa ja hyvää mieltä koronan keskelle.

 

 

 

 

 

Keikka Liesitorilla.Herttoniemessä keikka pidettiin sisäpihalla, niin että ryhmäkodin asukkaat pääsivät terassille nauttimaan musiikista. Talon asukkaat pystyivät seuraamaan keikkaa parvekkeilta, ikkunoista ja myös ulkoa puutarhapenkeiltä, jotka ripoteltiin pihaan turvavälit huomioiden. Myös Herttoniemessä hymy oli herkässä ja ohikulkijatkin pysähtyivät kuuntelemaan mistä oli kyse. 

 

Keikka Herttoniemessä.Suuri kiitos Meri-Maarialle tästä mahdollisuudesta piristää meidän asiakkaitamme karanteenin keskellä.MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki