Hirmuista halloweenia!

MEREOn yksiköissä liikkui viikonlopun aikana monenlaisia halloween-tyyppejä!Kuun vaihteessa MEREOn ryhmäkodeissa oli liikkeellä monenlaisia kummituksia ja hirviötä, kun ryhmäkodeissa vietettiin halloweenia! Kekseliäät ohjaajat ja hoitajat olivat suunnitelleet yhdessä asukkaiden kanssa erilaista halloweenohjelmaa, teemaan sopivaa tarjoilua ja koristeita.

 

MEREO Martinlaakso aloitti halloweenin juhlinnan jo torstaina! Ryhmäkodilla syötiin yhdessä herkkupäivällinen ja jälkiruoaksi jokainen sai koristella oman mokkapalansa muun muassa syötävällä kummituksella. Illalla katsottiin Coraline-elokuva ja herkuteltiin halloween-karkeilla.

 

MEREO Martinlaakson halloween-tunnelmia!

 

Perjantaina juhlat lähtivät kunnolla käyntiin muissakin yksiköissä. MEREO Herttoniemessä juhliin valmistauduttiin koristelemalla yhdessä ryhmäkoti teeman mukaiseksi ja tekemällä erilaisia halloweenherkkuja! Ohjaajat tekivät myös asukkaille omat upeat Halloween-kortit!


MEREO Herttoniemen halloween koristeita ja kortteja.


MEREO Herttoniemen halloween-tarjoilut.

MEREO Matinkylän halloween-tarjoilut.MEREO Matinkylässä ryhmäkoti Omena ja ryhmäkoti Kaneli viettivät yhteisiä naamiaisia. Etukäteen oli koottu asukkaiden toiveiden mukainen soittolista ja suunniteltu erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Tanssilattialla riitti porukkaa, kun hoitajat ja ohjaajat tanssittivat asukkaita!

 

Tanssia MEREO Matinkylän halloween-juhlissa!MEREO Matinkylän halloween-juhlijoita.Ryhmäkoti Kamppi2:ssa oltiin myös panostettu koristeisiin, tarjottavaan ja tietenkin upeisiin naamiaisasuihin! Musiikki soi ja tanssilattia täyttyi illan aikana!

 

Kamppi2:n halloween-juhlijoita!

Kamppi2:n halloween-tarjoilut.

 

MEREOn porukka toivottaa kaikille karmaisevaa halloweenia!MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki