Etsivän vanhustyön seminaari 27.10.2020

MEREOn Etsivän vanhustyön toimintamalli esiteltiin tiistaina Kansallismuseolla. Tilaisuutta oli mahdollista seurata niin paikan päällä, kuin etäyhteyksien päässä.

Seminaarin avasi MEREOn toimitusjohtaja Raija Saari, joka avauspuheenvuorossaan kertoi taustaa MEREOn Etsivälle vanhustyölle ja korosti sen merkitystä ikäihmisten kotona asumisen tukena. MEREOn Etsivän vanhustyön toimintamalli on kehitetty hankevuosien 2017-2019 aikana. Toimimallia esitteli hankkeen työntekijät Henna Grönberg ja Sanna Huhtamo, joiden lisäksi paikalla oli monta muuta upeaa ja tärkeää puheenvuoroa etsivästä vanhustyöstä.

Puheenvuorojen lisäksi kuultiin tärkeää asiakasnäkökulmaa videohaastattelujen muodossa. 3 rohkeaa asiakasta Toivo, Marja ja Mirja kertoivat tarinansa Etsivän vanhustyön asiakkuudesta ja sen merkistyksestä heidän elämäänsä.

Päivi Tiittula Etsivän vanhustyön verkostokeskuksesta puhui kunta- järjestöyhteistyön merkityksestä, Seniori-infon Nina Arekari ja Lisa Siren kaupungin organisaation näkökulmasta ja Elisa Tiilikainen yksinäisyydestä ja sen lievittämisen merkityksestä.

Kiitos kaikille asiantuntijoille tähänastisesta hyvästä yhteistyöstä ja panoksestanne seminaariin!

Tässä vielä tunnelmia seminaarista.

MEREOn Etsivän vanhustyön työntekijät Sanna Huhtamo ja Henna Grönberg valmistautumassa seminaariin.

Ilmoittautuminen.Alkumaljat.Raija Saari pitämässä seminaarin avauspuheenvuoroa.Elisa Tiilikainen puhumassa etänä yksinäisyydestä.Päivi Tiittula Etsivän vanhustyön verkostokeskuksesta.Marja kertomassa omaa kokemustaan MEREOn Etsivästä vanhustyöstä.Seniori-infon Nina Arekari ja Lisa Siren puhumassa.


MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki