Ystävänpäivä MEREOlla

Ystävänpäiväkorttien tekoa Kamppi2:n ryhmäkodissa.

Ystävänpäivä herkkuja Myyrmäessä.Vuonna 2021 saimme nauttia sekä ystävänpäivästä että laskiaissunnuntaista 14.2.

 

Ystävänpäivään valmistauduttiin huolella ja korttipajoja pidettiin lähes kaikissa ryhmäkodeissamme ja myös vapaaehtoiset lähettivät asukkaille kauniita kortteja. Ystävänpäivää edeltävällä viikolla maalattiin koristeita ystävänpäivää varten ja nautittiin talvisesta säästä ulkoillen.

 

 

 

 

Ystävänpäiväkorttien askartelua Martinlaaksossa.Herttoniemen ystävänpäiväkorttien askartelua.Patisserie Teemu Auran laskiaspullayllätys Omenan asukkaille!Ystävänpäivänä kekseliäs henkilökunta oli järjestänyt monenlaista ohjelmaa asukkaiden iloksi. Oli ystävänpäiväbrunssia, ystävänpäiväkorttien jakamista, kauneushoitoja, ystävänpäiväleivoksia ja kuohuvaa kippistelyjä varten! MEREO jakoi myös iäkkäille asukkaille omat ystävänpäiväruusut.

 

Juhlatunnelma jatkui ryhmäkodeissa myöhemmin laskiaistiistain merkeissä. Matinkylän Omenan ryhmäkoti sai laskiaispullalähetyksen Patisserie Teemu Auran väeltä. Omenan asukkaat ilahtuivat suuresti ja lähettivät kiitokset leipomo-konditorialle! Pieni ele, suuri ilo!

 

Ystävänpäivämaalailuja ryhmäkoti Kanelissa.Kotihoidon asukkaita ystävänpäiväruusujen kanssa.Kamppi2:n ystävänpäivän kauneushoitoja.Ystävänpäivän juhlintaa Omenan ryhmäkodissa.Kamppi3:n ystävänpäiväbrunssi.Ihanaa ystävänpäivää ja laskiaista kaikille!MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry
Leppäsuonkatu 4 A, 00100 Helsinki